sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Aikoihin eletty

Nyt kun on viikonlopusta selvitty, voi taas pilata ilmapiirin valittamalla.

Viimeviikolla eräänä päivänä jossakin tilapäisessä mielenhäiriössä lähdin polkemaan (!?) töistä tulevaa Pyöräilijää vastaan. Ihan niinkuin noin huvin vuoksi. Enpä päässyt kovin pitkälle, kun sieltä jo musta kypärä viipotti vastaan. Oli viissiin mennä jauhot suuhun silläkin, kun vasta viimemetreillä uskoi kuvan verkkokalvoillaan todeksi. Kyllä, olin ihan itse, vapaaehtoisesti, hypännyt ylvään Riderini satulaan ja karauttanut tuulta päin.

Älkääkä siellä yhtään tyrskikö! Se on hyvä pyörä. Sitä paitsi se ei ole ihan normi Rider, vaan sitä on tuunattu. (Voiko tuunauksesta puhua enää katu-uskottavasti.? Vai onko se termi jo ihan out? Onko se edes tuunausta, jos vaihdetaan kaikki irtoavat osat? Vai onko se vaan osien vaihtoa? Oi maailma, pelasta minut näiltä mieltäni hämmentäviltä ajatuksilta.)

*Hetkinen! Missä se valitusosio oikein viipyy? Huh, tunnen sen jo kumpuavan. Ehdin jo itsekin tässä vähän säikähtää.*

Noh, eihän siitä tietenkään sitten saanut polkea suoraan kotiin, vaan oli kierrettävä Lenkki. Ajoimme lenkin. V****i, koska olisin halunnut polkea takaisin kotiin. Sen pituinen se.

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta! Olikos sun pyöräilijä TDH:ssa? Tour de Helsinki niille, jotka ei tiedä. Mun ei ollut. Hän veti pyöräretken, jossa käytiin katsomassa TDH:ta reitin varrella.

    Jos mun Pyöräilijä (oik. Nojapyöräilijä - onko ilmiö jo sulle tuttu?)tulee mua vastaan, niin silloin pitää ajaa kiinnostavaa ERI REITTIÄ, joka tietysti pidentää reilusti matkaa...

    VastaaPoista
  2. Taidanpa jatkossa käyttää pyöräilyhullustani nimeä Nojapyöräilijä, sillä se lienee tällä hetkellä todenmukaisin nimitys. (Ellei sitten käytä tuota pyöräilyhullua, mutta olkoon.)

    VastaaPoista
  3. Joo, TOTTAKAI on silloin mentävä eri reittiä.*syyyvä huokaus*

    Ei ollut meidän Pyöräilijä TDH:ssa, ei ajamassa, ei katsomassa eikä ajaen katsomassa. Se kisaa tuolla maaston puolella, ja niin ollen sellaisia tapahtumia ja kisoja kiertää/käy pällistelemästä enemmänkin. Vaikka kyllä nuokin muutkin sitä kiinnostaa, ja treenaileehan se maantielläkin.

    O-ou. Vai nojakin vielä :D Juu ilmiö on kaukaa havaittu, lähemmin en onneksi ainakaan vielä ole joutunut tutustumaan. Nojailu näyttää kyllä jotenkin äärimmäisen epämukavalta tavalta edetä. Miten sellasissa asennoissa muka voi olla hyvä polkea? Mutta kyllä kai se toimii kun niin monet siihenkin ovat haksahtaneet.

    VastaaPoista

Jaa toki neroutesi tai elämöi muuten vaan.