keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Luulot pois

Se oli eräs kaunis alkusyksyn ilta elokuun lopussa. Ja sitten se synkkeni. Olin osannut tätä odotellakin, mutta silti se pääsi jollain tavalla kaikessa ennakoitavuudessaan yllättämään. Miten sen tiesikin, että juuri näin tulisi tapahtumaan? Kaikesta huolimatta.

Me ajateltiin poikien kanssa...(aina huonoa lupaava alku)...että lähdettäis koko sakki...(oou-nou)...ajeleen toi Finukan reitti läpi. Saisitte testiin täpäritkin.

Sakilla tässä tarkoitettiin siis Pyhäin Pyöräilijäin Veljeskuntaa enemmän ja vähemmän innokkaineen puolisoineen. Te-muodolla viitattiin siis puolisoihin.

"Testailisitte" kuulostaa niin helvetin leppoisalta. Mutta tärkeintähän tässä on ottaa heti luulot pois. Aivan alkuunsa. Sitähän tässä nyt ihan selvästi haetaan? Okei, se joille Finlandian reitti ei sano mitään, voi käydä vähän kurkkaamassa osviittaa täällä. Suosittelen kiinnittämään huomiota nousumetreihin.

Niin oliko se tarkoitus tappaa kaikki olematonkin innostus ennen kuin se pääsee edes heräämään? Mikä tässä nyt ei oikein käy järkeen? Ehkä olen vähän niuho, mutta ihan kärkeen ei tulisi mieleen lähteä
a) testaamaan mitään ensimmäistä kertaa elämässään 35 km:n kiekalle harjumaastoon
b) testaamaan mitään ensimmäistä kertaa elämässään kaikkitietävien, huippukuntoisten ja virkaintoisten sukkahoususankareiden opastuksella
c) testaamaan täysjoustomaastopyörää ensimmäistä kertaa elämässään julkisesti todistajien läsnäollessa.

Joten arvannette, että olin karvat varpaanvälejä myöten pystyssä aivan välittömästi. Ja sen jälkeen asiasta ei ole keskusteltu. Mikäli aihetta ilmenee, voitte olla varmoja, että raportoin tästä vielä. Katsotaan sitten, paljonko sanojani joudun syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jaa toki neroutesi tai elämöi muuten vaan.