lauantai 2. lokakuuta 2010

Metsään on tullut jo syys

Käväisen tässä vaan ilmoittamassa, että kisakausi on ollut viikon verran paketissa. Tämä se on ihmisen parasta aikaa :)

Tosin - nyt on myös se aika, kun ulkovaraston kylmyys ajaa pyörät, osat, työkalut ja niiden käyttäjän esimerkiksi nyt vaikka olohuoneeseen. Kauheen kiva.

5 kommenttia:

  1. Meillä ne on kesät talvet olohuoneessa, kun kerrostalossa ei voi keneenkään luottaa... Tiedän tunteen!

    VastaaPoista
  2. Ah onneksi meillä ei ole noita roinia eikä pyörää olohuoneessa! Tosin toisinaan niitä on keittiössä ja välillä fillari lämmittelee eteisessä...

    Jaksamista kohtalotovereille!

    VastaaPoista
  3. Pitikin juuri sanomani, että olisikin VAIN siellä olohuoneessa! :D Toisaalta lohdutuksena täytyy sanoa, että voi sitten itsekin hyvällä omalla tunnolla säilyttää Omia Tärkeitä Tavaroita ihan missä mieli lystää. Ei pitäisi isännillä olla siihen nokankoputtamista.

    VastaaPoista
  4. Kyllä niillä voi silti olla. Mm. lankakerät ovat aina tiellä, mutta kaksi pyörää eteisessä, yksi olohuoneessa, yksi makkarissa ja huonot parvekkeella ja varastossa eivät tietenkään vie tilaa..

    VastaaPoista
  5. Juu totta, todellisuudessa sitä napinaa kyllä esiintyy (vaikka loogisesti ajatellen toisin luulisi) :D Se on tuskaista silmienpyörittelyä aina, kun esim. kukkalaatikoita yrittää ujuttaa varastoon talvisäilöön. Sitä kun luulisi että varastot on sitä varten olemassa...mutta ei meillä.

    VastaaPoista

Jaa toki neroutesi tai elämöi muuten vaan.